Spor Ayakkabılarla Ofis Şıklığını Yakalamanız İçin İpuçları

Spor Ayakkabılarla Ofis Şıklığını Yakalamanız İçin İpuçları

Spor ayakkabılar, spor yapan kişilere konfor sağlamak için üretilen ayakkabı çeşididir. Spor ayakkabıların sağladığı konfor yalnızca sporla uğraşan kişileri değil, deneyen herkesi etkisi altına almıştır. Spor ayakkabıların günlük hayatta küçük büyük demeden herkes tarafından kullanılacak kadar ilgi odağı olması belki de tahmin edilemezdi. 

Günlük hayatımızda yeri sarsılmaz spor ayakkabılar, resmi ortamlara ayak uydurmakta da zorluk çıkarmıyor. Kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebildiğiniz spor ayakkabılar, son zamanlarda ofis şıklığında da boy göstermeye başladı.  Rahatlığın ve günlük şıklığın sembolü spor ayakkabılara, ofis kombinlerinizde yer vermeye hazır mısınız? Ofis şıklığını resmi giyimden rahat giyime taşımak göz korkutucu gibi görünse de spor ayakkabılarla, ofis ortamında, şık ve profesyonel görünmeniz mümkün.  

 

Ofis Ortamında Neden Spor Ayakkabı Tercih Edilmeli?

Çalışma hayatı, şartlara göre eğlenceli ama aynı zamanda da stresli olabilmektedir. Tabi iş hayatınızın eğlenceli olması, çalışma ortamınız, işinizi sevme durumu ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizle yakından ilişkilidir. Yoğun çalışma temposu ve bazı olumsuz faktörler de çalışma hayatında stres, kaygı, yorgunluk gibi olumsuz hisleri beraberinde getirebilir. Bu kadar duygu geçişini içerisinde barındıran iş hayatında, konfor yaratmak sizin elinizde. Ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek basit hamleler sizlere iş hayatında kolaylık sağlayacaktır. 

Spor ayakkabılar, çalışma hayatında konforu ayağınıza getiren basit hamlelerden biridir. Tüm günün stresine bir de ayakkabınızın verdiği rahatsızlığın eklendiğini düşünsenize... Spor ayakkabılar sayesinde rahatsız hissetmeyecek ve ofis şıklığını da yakalamış olacaksınız.

Ofis Ortamında Hangi Renk Ve Modelde Spor Ayakkabı Tercih Edilmeli? 

Renk seçimine başlamadan önce günlük kıyafetlerinizin stil ve renklerini keşfetmelisiniz. Tarzınıza göre ayakkabı modeli seçimi, kıyafet ve ayakkabı uyumu konusunda kararsız kalmanızı engelleyecek bir adım. Spor ayakkabıları, çok çeşitli model ve göz alıcı renklerde karşımıza çıkıyor. Peki ya hepsi ofis şıklığını yakalamanızı sağlar mı?   

Sportif ve canlı renkte modeller daha çok spor salonunda kullanıma uygunken bej, gri, siyah, lacivert, beyaz gibi tek renk spor ayakkabılar, ofis şıklığınızı tamamlayıcı sadeliktedir.

Spor ayakkabılara farklı bir görünüm kazandıran taban kalınlığı ise ofis şıklığında spor ayakkabılarda aranan bir diğer özelliktir. Kalın taban spor ayakkabılarının dik duruşunuzu ortaya koyan, stilinizin tamamlayıcısı olabileceğini unutmayın! 



 

Ofis Ortamı İçin Spor Ayakkabıları Nasıl Kombinlenir?

Ofis ortamında spor ayakkabı giymenin konforu tarif edilemez. Tarif edilemez rahatlığı yaşarken kıyafetlerinizle olan uyumu yakalamak da bir hayli zor olabiliyor.

Beyaz spor ayakkabılar, her tarzda ve renkte kombine uyabilen sizleri çağdaş bir görünüme kavuşturan güzel bir tercih olabilir. Kararsız kaldığınızda ilk tercih edeceğiniz ayakkabı ünvanı da beyaz spor ayakkabılara yakışır. Doğru renkleri ve parçaları bir araya getirerek rahatlıkla şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Şıklık yarışında konforu yakalayacağınız kombin önerileri Hammer Jack editörleri tarafından sizler için hazırlandı.

Pantolon İle Spor Şıklık

Tercih ettiğiniz pantolon rengine göre ayakkabı seçiminiz şekillenir. Siyah gibi koyu renk baskın kıyafet tercihiniz varsa ayakkabıları canlı renklerde seçerek kombinlerinize renk katabilirsiniz. Bu kombin sayesinde ayakkabılarınız da ilgi odağı olacaktır. Fakat renkli ruhunuzu kıyafetlere yansıtmışsanız softe renk ayakkabı seçmeniz daha uygun olacaktır. Renkli veya nötr renk blazer ceket, bilekte biten bir kot ile bembeyaz spor ayakkabı yapabileceğiniz kolay kombinlerden biri. Canlı renk spor ayakkabı tercih etmeniz durumunda soft renklerde kıyafetlerle eşleştirme yaparak ayakkabınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Canlı renklerde spor ayakkabılar ile kot pantolon ve t-shirt uyumunu da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Hatta sabah geç kaldığınızda kurtarıcı kombininiz olabilecek bir öneri desek yeri var.

Elbise İle Spor Şıklık

Özellikle kış aylarında midi ve kısa boy triko elbiselerle eşleştirebileceğiniz kalın tabanlı spor ayakkabılar ofis şıklığını yakalayacağınız kombin önerilerinden bir başkası. Yaz aylarında canlı renk elbiselerle beyaz spor ayakkabılar da sıklıkla kullanabileceğiniz rahat kombin önerileri arasındadır.

Ofis ortamında tarzınızı yansıtacak, konforu hissettirecek kombinler oluşturmak Hammer Jack spor ayakkabılarla mümkün. 


 
Etiketler: Spor Ayakkabılarda Ofis Şıklığı
Mart 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR