Blog Başlık

  • Nisan 13, 2023

    Yüksek kalitede, şık ve işlevsel outdoor ayakkabılar mı arıyorsunuz? Hammer Jack’ten şaşmayın! Hammer Jack ailesi olarak, waterproof erkek botlar, waterproof kadın botlar, hakiki deri botlar, waterproof çocuk botlar ve erkek, kadın, çocuk olmak üzere her yaş grubu için geniş outdoor ayakkabı yelpazesi sunmaktan gurur duymaktayız.

    Outdoor Spor Ayakkabı
  • Mart 30, 2023

    Neredeyse tüm gününü ayakta geçirenleri düşünerek, Hammer Jack olarak bu yazıda uzun süre ayakta kalanlar için tavsiyeler derledik. Uzun süreli ayakta kalma genellikle mesleki gereklilik olarak karşımıza çıkar. Uzun süreli ayakta kalmak, uzun vadeli olumsuz etkilerinin yanı sıra kısa vadeli olumsuz etkilere de sahiptir.

    Uzun Süre Ayakta Kalanlara Tavsiyeler
  • Mart 30, 2023

    Spor ayakkabılar zamansız kullanılabilecek, her kombine yakışan ayakkabı modelleridir. Uzun süre kullanımını ve yeni gibi görünmesini sağlamak için her ayakkabı modelinde olduğu gibi spor ayakkabılar da belirli zaman aralıklarında temizlenmelidir.

    Spor Ayakkabı Temizliği
  • Mart 25, 2023

    Kalp sağlığı, insan mekanizmasındaki en önemli sistemlerden biridir. Kalp sağlığı kişinin bütün yaşamını etkilemekle birlikte sağlıklı beden, sağlıklı yaşam kavramlarının da mihenk taşıdır. Günlük hayatta dolaşım sistemini en az 15 katlı bir binanın su ihtiyacını karşılan motor sistemi şeklinde örnekleyebiliriz.

    Kalp Sağlığı İçin Egzersizler
  • Mart 22, 2023

    Günlük hayatımızda yeri sarsılmaz spor ayakkabılar, resmi ortamlara ayak uydurmakta da zorluk çıkarmıyor. Kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebildiğiniz spor ayakkabılar, son zamanlarda ofis şıklığında da boy göstermeye başladı.  Rahatlığın ve günlük şıklığın sembolü spor ayakkabılara, ofis kombinlerinizde yer vermeye hazır mısınız?

    Spor Ayakkabılarda Ofis Şıklığı
  • Mart 20, 2023

    Ayakkabı seçiminde dikkat etmeniz gereken önemli noktalar vardır. Rahat olması bu özellikler arasında ilk sıradadır. Rahatlığın yanı sıra dayanıklılık ve su geçirmezlik gibi özellikler de ayakkabı seçiminde dikkat etmeniz gereken önemli detaylar arasındadır.

    Su Geçirmez Ayakkabı
  • Şubat 13, 2018

    Günümüzde her ayakkabının kullanım alanı farklılık göstermektedir. Outdoor ayakkabılar, trekking ayakkabılar, günlük ayakkabılar ve daha birçok kategorideki ayakkabı gittiğimiz yollarda bize eşlik etmektedirler. Ayakkabılar kullanım alanına göre farklılık gösterseler bile ortak noktaları mevsim koşullarını ve gereksinimlerini karşılayan nitelik ve teknolojiye sahip olmalıdır. Peki ayakkabı teknolojileri nelerdir?

    Goretex, Waterproof, Sympatex, Waterresist, Ayakkabı Teknolojileri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR